Een Tikkie Van Je Dealer: 3mmc Bestellen Op Internet

Published Oct 22, 20
5 min read

Research Chemicals Kopen Nederland ReviewsEr zijn een heleboel research chemicals websites te vinden. Echter er zijn echt veel meer scammers dan dat er betrouwbare websites. En het vervelende is dat die websites die research chemicals verkopen er meestal ook nog heel betrouwbaar uitzien! Dus welke research chemical website is echt betrouwbaar? Is er überhaupt een manier om erachter te komen welke websites de door jouw bestelde research chemicals ook echt leveren? Je hebt dus aanwijzingen of tips nodig hoe je research chemicals websites met elkaar kan vergelijken.

Echter reviews kunnen gekocht worden, dus zijn niet al te betrouwbaar. Maar het is een aanwijzing. Researchchempro. nl heeft bijvoorbeeld aardig wat 5 sterren reviews op Trustpilot. Verder vermeld ik hier alleen Nederlandse research chemical websites die ik op 1 of andere manier kan traceren. Soms is het wel erg moeilijk, alleen ik kan ze vinden.

Dat wil niet zeggen dat sommige websites opeens overgenomen kunnen worden, en dan ook opeens scammers worden. Of dat sommige websites opeens een “leuke” laatste “superwinst” niet leveren exit strategie hanteren. Dus blijf altijd voorzichtig. Ook zijn er webshops met namen die heel erg lijken op webshops die wel betrouwbaar zijn.

3-mmc Winkel: De Beste 3-mmc Aangeboden Online - 4fmp

Blijf dus altijd opletten. Wat je dus altijd dient te doen, is kijken of er iets van een bankrekeningnummer of Kamer voor Koophandel nummer voor de research chemical website van je keuze te vinden is. Is dat te vinden, dan kun je in ieder geval altijd terugvallen op de Nederlandse wetgeving.

Dat is dus ook precies wat wij in deze blogpost gaan controleren. Samen met een vergelijking tussen onze research chemical website en de andere (volgens ons) betrouwbare research chemical websites. Mochten er geen KvK-gegevens of algemene voorwaarden op de site staan, dan is dat een enorme NO-GO of Red Flag! Dus gewoon niet doen.

De beste 3-MMC aangeboden door DN Chemicals - 3-MMC Winkel3-mmcwinkel.nlDe beste 3-MMC aangeboden door DN Chemicals - 3-MMC Winkel3-mmcwinkel.nl


Tevens doen betrouwbare research chemical aanbieders juist geen zaken met creditcardmaatschappijen. Ook als je alleen kan betalen met bitcoin is dat al weer een risico wat je gewoon niet moet nemen. Verder zijn er bedrijven die allerlei soorten chemicaliën verkopen waar een research chemicals verbod op staat in het land waarin ze het verkopen.

Research Chemicals Kopen Online - 4fmp

nl zit met een postbusadres in België. je mag je geld versturen naar een Duits bankrekeningnummer (wat veel lijkt op een Alibaba bankrekeningnummer) Dat geeft al aan dat er veel niet klopt. 3-mmc kopen. RC-Chems. org, heeft al geen htpps beveiliging op de website, je kunt nergens iets vinden over wie het is, dus ook al weer gewoon niet doen.

amsterdam is ook helemaal niets over te vinden, geen KvK, de whois is anoniem, nergens een adres, je betaalt via een Tikkie, hoe moet je iemand daar aanspreken? Zo zijn er meer, kun je er niks over vinden wie het is (ook wellicht na enig onderzoek). GEWOON NIET DOEN! bestel eerst iets kleins test wat je gekregen hebt – voor adressen kijk op weet wat je wilt – waar ben je naar op zoek? bestel bij een Nederlandse research chemicals website (het is toch moeilijker bij 1 of andere Chinese website te reclameren) check de leveringstermijn (stuur een e-mail of bel ze even) is niets uitverkocht en hebben ze een gigantisch assortiment (te goed om waar te zijn) bestel dan ook maar niet Homechemistry is een research chemicals website die zowel goed als slecht bekend staat.

Alleen naar eigen ervaring zijn de research chemicals websites die er juist het meest eenvoudig uitzien, de meest betrouwbare websites. Nu dan valt deze website zeker onder de noemer betrouwbaar. Uit het al bekende stugge, maar rechtschapen Groningen, wat er wel voor kan zorgen dat soms zendingen iets wat vertraagd ,worden (echter dat is meestal maar 1 dag).

3-mmc Kopen? Betrouwbaar En Snelle Levering! Ideal Betaling Bij 4fmp

Tot € 37,50.- betaal je geen verzendkosten, daaronder betaal je € 2. 95.- (bij researchchempro. nl betaal je nooit verzendkosten). Je betaalt wel altijd een hele schappelijke € 4,95.- als je een bestelling onder track & trace wilt (bij Researchchempro. nl betaal je geen kosten voor track & trace boven een ordergrootte van € 50.-).

Volgens de Nederlandse wetgeving ben je gewoon volwassen vanaf 18 jaar oud, dus dit is waarschijnlijk een soort zelfopgelegde censuur regel. Ze hebben een redelijk groot assortiment waarbij ze ook andere spullen verkopen als glaswerk en bijvoorbeeld gripzakjes. De populairste research chemicals zijn 3MMC en etizolam. Wel zo handig om daar mee te vergelijken.

nl 15 euro en 2,95 verzendkosten. 3-mmc kopen. Bij Researchchempro kost 1 gram 3mmc kristallen € 13,33 € 2. 95.- verzendkosten). In dat geval is Researchchempro. nl ietsje duurder (€ 12,82.- per gram t. o.v. € 13,33.- per gram) 11,2 gram 3mmc kristallen kun je bij Homechemistry. nl kopen voor € 95.- (beste kwaliteit die wijerkopen).

Research Chemicals Kopen Nederland Reviews

De kwaliteit waar zij zo mee adverteren op hun research chemicals website (17 gram voor 105 euro) wordt namelijk door veel onderzoekers als minder ervaren dan 3mmc kristallen. Duh…daarom proberen ze daar natuurlijk vanaf te komen. Verder heeft Homechemistry. nl niet de handzame 3mmc pellets die wij wel aanbieden. En nee, deze mag je niet verkopen aan achteloze toeristen op het Rokin omdat ze er zo leuk uitzien! Deze 3MMC Pellets zijn echt alleen voor onderzoek bedoelt! Klik Op De 3MMC Pellets De etizolam pellets koop je bij Homechemistry.

Bij Researchchempro betaal je voor 25 pellets € 24,98.-. Dat is dus duurder. Echter bij 200 etizolam pellets van 1 mg betaal je bij Researchchempro. nl slechts € 65,34.- en bij Homechemistry betaal je dan met verzendkosten al ruim 30 euro! meer. Zou je ongeveer hetzelfde uitgeven bij Homechemistry. nl dan krijg je bij Homechemistry slechts 125 pellets van hetzelfde, etizolam 1 mg! Dat zou toch jammer zijn….

Navigation

Home